PTI 015 – 42 x 70

850,00 ден

Опис: Слика ПТИЦИ на ПЛАТНО

Шифра на производот: PTI 015

Димензии: Ширина 42 cm x Висина 70 cm

 

Quantity
Quick info
Category:

Description

Сликата е отпечатена на платно ( Canvas ) поставена на рамка, и истата можете веднаш да ја закачите на Вашата посакувана локација/простор. Доколку сакате сликата да Ви биде отпечатена во други димензии слободно јавете се или пишете mail за да се договориме.

Нарачај на телефон

или пратете mail на

 

[email protected]

со следниве информации :

Шифра на слика

Количина

Име Презиме

Адреса за достава

Контакт телефон

 

НАПОМЕНА: Сликата може да ја подигнете во нашите простории или да Ви биде испорачана со курирска служба за што дополнително се наплатува во зависност од Вашата локација за испорака.