СТИЛИЗИРАНА ФОТОГРАФИЈА НА ПЛАТНО

Направете прекрасен спомен на Вашите најмили.
Картонизирана и стилизирана фотографија отпечатена на платно.

Оригинална фотографија


Картонизирана и стилизирана подготовка за печатење на платно

Цената се формира согласно Вашето барање за големината на печатење на сликата, за што дополнително се договараме.


Доколку сакате да изберете вистински поклон …

Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …