СЛИКИ КОЊИ НА ПЛАТНО

Убавината и ставот на коњот од секогаш ги привлекувала уметниците да изработуваат прекрасни фотографии и да цртаат живописни пејсажи во кои како доминантно животно е поставен коњот. Секако тука се и фотографиите од митските коњи со крила кои се прераскажувале ширум светот со векови. Погледнете ја нашата галерија СЛИКИ КОЊИ НА ПЛАТНО.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …