СЛИКИ ЗЕН КАМЕЊА НА ПЛАТНО

Сликите ЗЕН КАМЕЊА НА ПЛАТНО се со одличен, реалистичен квалитет на печатење и истите во целост би го доловиле мирот и спокојот кој го претставуваат согласно будистичките учења кои се промовирале уште во 6 век. Димензиите на сликите можеме да ги прилагодиме согласно Вашиот простор и желба каде би сакале да ги поставите.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги Сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …