СЛИКИ ИЛУСТРАЦИИ НА ПЛАТНО

Илустрацијата како техника е декорација, интерпретација или визуелно објаснување на одредени концепти или процеси.
Современата илустрација користи широк спектар на стилови и техники, вклучувајќи цртање, сликање, печатење, колаж, монтажа, дигитален дизајн, мултимедија, 3Д моделирање. Во зависност од целта, илустрацијата може да биде експресивна, стилизирана, реална или високо техничка. Покрај огромниот спектар на слики од овој стил ние полека ја збогатуваме нашата галерија на слики со илустрации и се надеваме дека ќе го привлечат Вашето внимание и секако ќе послужат како одлична декорација на Вашиот простор.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …