СЛИКИ БАЛЕТ НА ПЛАТНО

Сликите со тема БАЛЕТ НА ПЛАТНО се во голем дел обработени и стилизирани со што добиваат нов модерен лик. Уметничкиот дел на позите на балерините и нивната грациозност навистина привлекува внимание. Посетете ја галеријата на слики со оваа тема и направете го Вашиот избор. Понудените големини на слики можеме да ги корегираме и да Ви отпечатиме слика со евентуално помали димензии за што дополнително ( согласно новите димензии ) би Ви понудиле друга цена на сликата.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги Сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …