СЛИКИ ПТИЦИ НА ПЛАТНО

Птиците со својата различност по големина, боите на пердувите и секако можноста да летаат од секогаш биле предмет на восхит кај сите народи. Поради овие карактеристики но и многу други голем дел од уметниците се определиле да ги цртаат токму овие животни па ние Ви претставуваме многу мал дел од прекрасните цртежи.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …