СЛИКИ МОДА НА ПЛАТНО

Стилот во индустријата за облека од една страна како и генерално културните и социјални трендови од друга страна со еден збор се опишуваат како МОДА. Во оваа категорија СЛИКИ МОДА НА ПЛАТНО се обидовме да Ви претставиме стилизирани современи фотографии како рефлексија на категоријата мода. Се надеваме дека ќе Ви се допадне изборот и некоја од сликите ќе го привлечее Вашето внимание.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …