4 СЛИКИ НА ПЛАТНО

Декорирајте го Вашиот дом со малку несекојдневен распоред на сликите. Внесете разиграност и нова димензија во Вашиот простор. Оваа комбинација на 4 слики со одлични мотиви во целост може да го смени изгледот на Вашиот простор. Квадратните слики се со предефиниран распоред како би формирале една целина, но за правоаголните употребете ја Вашата фантазија и направете разигран распоред на Вашиот зид.


За повеќе информации кликнете на сликата, или разгледајте ги сите слики во оваа категорија видете ги на следниов ЛИНК .


Повелете разгледајте ја нашата галерија на слики, јавете се или пратете порака на [email protected] и Вашиот избор на слика ќе го разубавува Вашиот дом, канцеларија, кафетерија …