ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО КОМПЛЕКСНИ ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЈА ВАШ ДИГИТАЛЕН ПАРТНЕР Веб Дизајн & Дигитален Маркетинг ПОУСПЕШЕН БИЗНИС Од инспиративни идеи, до креативни решенија! ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ НАШИ ОСТАНАТИ УСЛУГИ

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ПЕЧАТЕЊЕ НА ПЛАТНО

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

ЗОШТО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ !?

 • Секојдневно зголемување на Вашиот профит .
 • Ваше презентирање на огромен број на публика/купувачи.
 • Примена на најсовремени методологии и алатки.
 • Висок квалитет на печатени материјали.
 • Цени прифатливи за сите.
 • Минимална цена + висока професионалност = ВАШ УСПЕХ!
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ПАКЕТИ

ОСНОВЕН

5.580,00ден. / мес.
 • Facebook Fan Страница
 • Instagram Business Профил
 • Web Push нотификации
 • Email Newsletter

На секој од горенаведените медиуми

следува по 1 објава на ден.

детали

НАПРЕДЕН

9.300,00ден. / мес.
 • Facebook Fan Страница
 • Instagram Business Профил
 • Web Push нотификации
 • Email Newsletter

На секој од горенаведените медиуми

следуваат по 2 објави на ден.

детали

ПРЕМИУМ

13.640,00ден. / мес.
 • Facebook Fan Страница
 • Instagram Business Профил
 • Web Push нотификации
 • Email Newsletter

На секој од горенаведените медиуми

следуваат по 3+ објави на ден.

детали

Наведените цени се БЕЗ ДДВ и истото НЕ СЕ ПРЕСМЕТУВА

ПОПУСТИ

ПОПУСТИТЕ ВАЖАТ ЗА БИЛО КОЈ ОД ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ ПАКЕТИ.

Со инспиративни идеи, до креативни решенија !

Со потпишување на договор во траење од 3 месеци добивате 15% ПОПУСТ.

Со потпишување на договор во траење од 6 месеци добивате 25 % ПОПУСТ.

Со потпишување на годишен договор ( 12 месеци ) добивате 40% ПОПУСТ.

НАША ВИЗИЈА

Сакаме да помогнеме на клиентите да создадат значајни односи со своите клиенти и да градат подобри брендови преку поврзани дигитални искуства.
Со нас да бидете познати по нашиот дисциплиниран пристап кон обезбедување најголема вредност на задоволство на секој клиент, со кој работиме.

НАША МИСИЈА

Постојано да испорачуваме иновативни решенија за дигитален маркетинг со материјално влијание врз вашата крајна цел да се воспостави континуитет во Вашето работење и секако профитабилноста – месец по месец и година по година.
📞 Достапни за нашите клиенти 24/7

Од инспиративни идеи, до креативни решенија!

Ние сме тука за ВАС!

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 71 38 42 48

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок : 08 – 16 часот

Сабота – Недела : по договор

АДРЕСА

Франклин Рузвелт 33 а

Скопје

ПРАТЕТЕ ПОРАКА

  Наша локација.